/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Tudor Deliu, la secția de votare: „Am votat pentru un președinte care să reprezinte poporul țării”

missing
01 noiembrie 2020, ora 09:30

Candidatul din parte PLDM, Tudor Deliu, a venit la secția de votare împreună cu soția sa. Tudor Deliu a spus că a votat pentru un președinte care să reprezinte poporul Republicii Moldova. 

„Am votat pentru un președinte care să reprezinte poporul țării, care să reprezinte cetățenii din țară, cât și cei din afară. Am votat pentru scoaterea din izolare a Republicii Moldova. Am votat pentru un președinte care să garanteze suveranitatea, independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova. Am votat pentru ca cetățenii să se bucure că au un președinte care vorbește în numele în numele lor și vorbește în voința poporului”, a declarat Tudor Deliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram