Candidatul din parte PLDM, Tudor Deliu, a venit la secția de votare împreună cu soția sa. Tudor Deliu a spus că a votat pentru un președinte care să reprezinte poporul Republicii Moldova. 

„Am votat pentru un președinte care să reprezinte poporul țării, care să reprezinte cetățenii din țară, cât și cei din afară. Am votat pentru scoaterea din izolare a Republicii Moldova. Am votat pentru un președinte care să garanteze suveranitatea, independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova. Am votat pentru ca cetățenii să se bucure că au un președinte care vorbește în numele în numele lor și vorbește în voința poporului”, a declarat Tudor Deliu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!