Începe o nouă săptămână, cu multă energie pentru unele zodii și schimbări pentru altele.

Berbec

Parcă nu aveți energia necesară pentru a începe o nouă săptămâna. E posibil că tot blocajul să fie cauzat o acumulare de trăiri din ultima perioada, sau efectiv să aveți nevoie de o veste bună sau măcar de planul unei vacanțe care să vă motiveze.

Taur

Nodul nord vă face să va doriți să faceți lucrurile strategic, organizat. E un moment bun pentru o schimbare care vă determină să mai aruncați din ce nu aveți nevoie, fie să faceți o curățenie generală care să schimbe energia locului în care stați sau lucrați, scrie impact.ro.

Gemeni

Accentul cade pe casa copiilor și a câștigurilor prin noroc . Fie că vă doriți să deveniți părinți, fie vreți să achiziționați pe viitor ceva pentru copii, acum e un moment bun pentru a face planuri pe acest sector.

Rac

Aveți nevoie de o minune în viață voastră pentru a schimba ceva, iar ea nu va întârzia să apară atât timp cât o cereți universului. Deși vă bazați acum mai mult pe voi și mai puțin pe ceilalți, nu ar strica să le acceptați ajutorul.

Leu

Aspectul casei și al familiei vă îngrijorează, chiar dacă anumite frici se pot baza pe anumite evenimente din trecut. Totul se poate rezolva cu calm și cu răbdare, deoarece și timpul vindecă.

Fecioara

Aveți multe de făcut și totul trebuie rezolvat în cel mai scurt timp. Aveți energia necesară, dar și răbdarea pentru a trece prin tot. Aveți grijă și de sănătatea voastră și odihniți-vă pe cât posibil.

Balanță

Sunteți gata de acțiune și aveți multe lucruri în plan, numai că poate nu toate le puteți face chiar astăzi. Fie că sunt planuri de viitor sau de următorul weekend, acestea vă dau o stare bună care vă ajută la acest început de săptămâna.

Scorpion

Unele situații sunt mai ușor de înțeles dacă nu pui direct suflet în ele și le lași să se întâmple de la sine. Nu poți controla totul, deci nu stă în puterea ta decât să ajuți atunci când ți se cere .

Săgetător

Marele benefic vă ajută în procesul de vindecare, autocunoaștere și descoperire de noi oportunități.

Fie că e vorba de niște oameni din jur care vă pot întinde o mâna de ajutor, fie că e vorba de o forță divină, ceva va împinge de la spate pentru a face niște pași importanți spre un progres.

Capricorn

Nu vă grăbiți să judecați evenimentele doar după cum par la prima vedere astăzi, deoarece puteți să interpretați greșit. Analizați lucrurile cu grijă și atenție, pentru a nu lasă niciun detaliu în urmă, astfel veți finaliza treaba și veți avea și satisfacții.

Vărsător

O idee sau un sentiment nu vă dă pace, mai ales dacă ați vrea să spuneți ce aveți pe suflet , dar tot nu reușiți să gășiți cea mai bună metodă. Încercați să gășiți soluții la o persoană apropiată care va poate da un sfat bun.

Pești

Nu toate lucrurile merg cum v-ați dori, dar puteți face anumite compromisuri deocamdată. Aveți totuși controlul situațiilor și nu le lăsați să scape. Timpul și oamenii dragi vă susțin, iar asta va ajută să prindeți forțe proaspete.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!