Acum o lună, Renault a prezentat versiunea europeană a modelului Arkana. SUV-ul coupe este o variantă în specificaţie locală a coreeanului Samsung XM3, construit pe platforma modulară CMF-B.

Versiunea pentru spaţiul în care locuim diferă însă de maşina dedicată pentru piaţa rusă sau ucraineană, de exemplu, printr-un interior nou, un set întreg de asistenți electronici, cruise control adaptiv cu funcție de menţinere în banda de circulaţie, o unitate de propulsie hibridă E-Tech cu un benzinar natural aspirat de 1.6 litri la bază, un motor electric și un demaror-generator, precum și o specificaţie sport RS Line.

Cu toate acestea, într-o serie de țări, anume din Europa de Est, astfel de maşini vor fi vândute sub denumirea separată Renault Megane Conquest! Dar de ce? Află pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!