/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Noul Renault Arkana se va numi în unele ţări Megane Conquest! Iată de ce

missing
02 noiembrie 2020, ora 09:17

Acum o lună, Renault a prezentat versiunea europeană a modelului Arkana. SUV-ul coupe este o variantă în specificaţie locală a coreeanului Samsung XM3, construit pe platforma modulară CMF-B.

Versiunea pentru spaţiul în care locuim diferă însă de maşina dedicată pentru piaţa rusă sau ucraineană, de exemplu, printr-un interior nou, un set întreg de asistenți electronici, cruise control adaptiv cu funcție de menţinere în banda de circulaţie, o unitate de propulsie hibridă E-Tech cu un benzinar natural aspirat de 1.6 litri la bază, un motor electric și un demaror-generator, precum și o specificaţie sport RS Line.

Cu toate acestea, într-o serie de țări, anume din Europa de Est, astfel de maşini vor fi vândute sub denumirea separată Renault Megane Conquest! Dar de ce? Află pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram