Timpul trece, însă dezvoltarea primului SUV Ferrari nu a contenit. Şi dacă anterior a fost văzut testat sub forma unui Ferrari GTC, mai nou, deocamdată în limitele fabricii din Maranello, un alt prototip de teste poartă corpul unui… Maserati Levante cu o capotă ceva mai lungă.

Trebuie precizat că acest lucru nu indică în niciun fel designul şi proporţiile finale ale maşinii despre care vorbim aici, însă câteva lucruri sunt clare: automobilul va dispune de patru portiere, iar garda la sol îi va fi micşorată până la un minim posibil, însă fără a compromite caracterul unui SUV.

Totodată, din câte se pare, italienii nu îşi doresc ca modelul să fie înalt, astfel încât înălţimea ar trebui să-i fie uşor mai mare decât a unui GTC (1.383 mm), între 1.5 şi 1.7 metri. Află mai multe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!