/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Renato Usatîi se va întâlni mâine cu Maia Sandu. „Am făcut promisiuni care așteaptă să fie îndeplinite”

missing
02 noiembrie 2020, ora 20:30

Candidatul „Partidului Nostru” la alegerile prezidențiale, Renato Usatîi, se va întâlni mâine cu candidata PAS, Maia Sandu. Politicianul a dat de înțeles că va discuta despre o eventuală susținere a politicienei în turul doi. Usatîi spune că a fost contactat astăzi de Sandu și au convenit mâine să se întâlnească.

Am discutat cu Sandu astăzi și am convenit că mâine vom avea o întrevedere și după ce vom discuta, vom ieși cu declarații. Dumneaei m-a contactat. Eu am întrebări. Am făcut promisiuni pe care cetățenii așteaptă să fie îndeplinite”, a declarat Usatîi într-o conferință de presă.

Usatîi spune că va discuta cu Maia Sandu despre proiectele pe care le-a început „Partidul Nostru” și despre promisiunile pe care le-a făcut candidatul în campania electorală. Totodată, politicianul spune că va insista pe alegeri parlamentare anticipate.

Am fost susținut de peste 200 de mii de cetățeni și am obligația să fiu corect față de acești oameni”, a menționat Usatîi.

Candidatul le-a mulțumit oamenilor pentru susținerea acordată și l-a criticat pe Igor Dodon pentru faptul că acesta s-a arătat nemulțumit de acțiunile și votul diasporei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram