Candidatul „Partidului Nostru” la alegerile prezidențiale, Renato Usatîi, se va întâlni mâine cu candidata PAS, Maia Sandu. Politicianul a dat de înțeles că va discuta despre o eventuală susținere a politicienei în turul doi. Usatîi spune că a fost contactat astăzi de Sandu și au convenit mâine să se întâlnească.

Am discutat cu Sandu astăzi și am convenit că mâine vom avea o întrevedere și după ce vom discuta, vom ieși cu declarații. Dumneaei m-a contactat. Eu am întrebări. Am făcut promisiuni pe care cetățenii așteaptă să fie îndeplinite”, a declarat Usatîi într-o conferință de presă.

Usatîi spune că va discuta cu Maia Sandu despre proiectele pe care le-a început „Partidul Nostru” și despre promisiunile pe care le-a făcut candidatul în campania electorală. Totodată, politicianul spune că va insista pe alegeri parlamentare anticipate.

Am fost susținut de peste 200 de mii de cetățeni și am obligația să fiu corect față de acești oameni”, a menționat Usatîi.

Candidatul le-a mulțumit oamenilor pentru susținerea acordată și l-a criticat pe Igor Dodon pentru faptul că acesta s-a arătat nemulțumit de acțiunile și votul diasporei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!