/VIDEO/ Femeia din Etulia, care a ghicit în ouă victoria lui Dodon din turul I, devastată de rezultat

02 noiembrie 2020, ora 20:50
Distribuie:

Dezamăgire totală pentru doamna Nadejda, ghicitoarea din Etulia, cea care a ghicit în ouă, că Igor Dodon v-a câștiga alegerile din primul tur. Este primul eșec în 6 ani, de când dă cu ghiocul, se plânge femeia. Ea a devenit cunoscută, după ce, la o întâlnire cu alegătorii, Igor Dodon s-a lăudat că ouăle s-au îndreptat spre el, ceea ce, în opinia ghicitoarei, prevestea că va ieși învingător din primul tur.

IGOR DODON, PREȘEDINTE: „O bătrână în Etulia ghicește în ouă. Eu nu știu ce fel de ghicit este acesta, dar a spus că o să câștig din primul tur.”

Astăzi, doamna Nadejda, ghicitoare din Etulia, ne-a spus la telefon că este prima dată când o dă în bară. Femeiea are, însă, și o explicație.

NADEJDA: „Nu s-a adeverit. Mi se întâmplă pentru prima data. Îmi fac griji. Am stat în genunchi, m-am rugat, dar au făcut publicitate și de asta nu s-a îndeplinit. Mai mult, eu nu am găsit fotografia lui Chirtoacă și, dacă unul lipsește, cel mai probabil de asta și nu a arătat corect.”

Totodată, mătușa Nadejda susține că, pentru turul doi, se abține de la ghicit.

NADEJDA: „Nu vreau, nu vreau. – De ce? – Îmi este frică. – De cine? – Am o frică interioară de parcă… nu pot să spun. Eu mi-am făcut griji foarte mult, mi s-a ridicat zahărul. – Eu mi-am făcut griji, el îmi este apropiat.”

Afirmațiile făcute de Igor Dodon, în campania electorală, despre ghicitul în ouă, a trezit amuzamentul în rândul politicienilor. Spre exemplu, fostul președinte al Republicii Moldova nu a ezitat să facă glume pe seama acestui caz.

VLADIMER VORONIN, LIDER PCRM: „Pe a cui ouă baba ceea a ghicit, interesant nu a spus Dodon până la urmă. A, spune Galina.”

Cazul a stârnit și amuzamentul internauților, care au comentat pe rețelele de socializare, atât în prag de alegeri, cât și după anunțarea rezultatelor primului tur de scrutin.

Reporter: Cătălin GORIA

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram