Dezamăgire totală pentru doamna Nadejda, ghicitoarea din Etulia, cea care a ghicit în ouă, că Igor Dodon v-a câștiga alegerile din primul tur. Este primul eșec în 6 ani, de când dă cu ghiocul, se plânge femeia. Ea a devenit cunoscută, după ce, la o întâlnire cu alegătorii, Igor Dodon s-a lăudat că ouăle s-au îndreptat spre el, ceea ce, în opinia ghicitoarei, prevestea că va ieși învingător din primul tur.

IGOR DODON, PREȘEDINTE: „O bătrână în Etulia ghicește în ouă. Eu nu știu ce fel de ghicit este acesta, dar a spus că o să câștig din primul tur.”

Astăzi, doamna Nadejda, ghicitoare din Etulia, ne-a spus la telefon că este prima dată când o dă în bară. Femeiea are, însă, și o explicație.

NADEJDA: „Nu s-a adeverit. Mi se întâmplă pentru prima data. Îmi fac griji. Am stat în genunchi, m-am rugat, dar au făcut publicitate și de asta nu s-a îndeplinit. Mai mult, eu nu am găsit fotografia lui Chirtoacă și, dacă unul lipsește, cel mai probabil de asta și nu a arătat corect.”

Totodată, mătușa Nadejda susține că, pentru turul doi, se abține de la ghicit.

NADEJDA: „Nu vreau, nu vreau. – De ce? – Îmi este frică. – De cine? – Am o frică interioară de parcă… nu pot să spun. Eu mi-am făcut griji foarte mult, mi s-a ridicat zahărul. – Eu mi-am făcut griji, el îmi este apropiat.”

Afirmațiile făcute de Igor Dodon, în campania electorală, despre ghicitul în ouă, a trezit amuzamentul în rândul politicienilor. Spre exemplu, fostul președinte al Republicii Moldova nu a ezitat să facă glume pe seama acestui caz.

VLADIMER VORONIN, LIDER PCRM: „Pe a cui ouă baba ceea a ghicit, interesant nu a spus Dodon până la urmă. A, spune Galina.”

Cazul a stârnit și amuzamentul internauților, care au comentat pe rețelele de socializare, atât în prag de alegeri, cât și după anunțarea rezultatelor primului tur de scrutin.

Reporter: Cătălin GORIA

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!