Toyota Crown, model construit pentru piaţa japoneză, a suferit un update după aproximativ 2.5 ani de la momentul lansării. Designul exterior a rămas neschimbat, în afară de adăugarea unor noi opţiuni de culori pentru caroserie şi jante din aluminiu, în timp ce transformarea principală s-a făcut la interior.

Anume acolo este într-o oarecare măsură asemănător cu cel al binecunoscutul sedan Camry. Să ne aşteptăm la preluarea unor soluţii pentru automobilul actualizat, pe care l-am putea vedea în câteva săptămâni?

Planşa de bord a fost reproiectată pentru a include acum un nou sistem multimedia cu ecran în format HD de 12.3 inci. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!