/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Vom vedea unele soluţii şi în Camry facelift? Modelului Toyota Crown i-a fost schimbat interiorul

missing
02 noiembrie 2020, ora 15:04

Toyota Crown, model construit pentru piaţa japoneză, a suferit un update după aproximativ 2.5 ani de la momentul lansării. Designul exterior a rămas neschimbat, în afară de adăugarea unor noi opţiuni de culori pentru caroserie şi jante din aluminiu, în timp ce transformarea principală s-a făcut la interior.

Anume acolo este într-o oarecare măsură asemănător cu cel al binecunoscutul sedan Camry. Să ne aşteptăm la preluarea unor soluţii pentru automobilul actualizat, pe care l-am putea vedea în câteva săptămâni?

Planşa de bord a fost reproiectată pentru a include acum un nou sistem multimedia cu ecran în format HD de 12.3 inci. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram