Horoscop Berbec – 3 noiembrie 2020: Ești mai limpede din toate punctele de vedere, dar așa apare și vestita grabă, de data aceasta e graba de a recupera tot ce crezi că ai pierdut în ultima perioadă.

Horoscop Taur – 3 noiembrie 2020: Încep să se limpezească apele și la serviciu și în legătură cu starea ta de sănătate. Bine ar fi dacă ai reuși să îți mobilizezi rezervele strategice de răbdare, ca să poți face totul așa cum trebuie.

Horoscop Gemeni – 3 noiembrie 2020: Este o zi mai luminoasă, dar care vine cu tentația de a judeca totul superficial, ca și cum întreaga situație este pe cale să îți devină favorabilă, deși nu e așa.

Horoscop Rac – 3 noiembrie 2020: S-ar putea să ajungi singur la concluzia că multe dintre complicații trăite în ultima perioadă sunt rodul propriei imaginații, prea bogate sau înclinate spre partea negativă a lucrurilor.

Horoscop Leu – 3 noiembrie 2020: Ai parte de un moment aproape agreabil. Ceea ce îl strică vine de la dorința ta de a face ceva într-un fel anume, fără să te gândești că asta s-ar putea să nu le fie pe plac celorlalți.

Horoscop Fecioară – 3 noiembrie 2020: Probabil ai învățat multe despre propriile înclinații în ultima perioadă, mai ales despre cele care te îndeamnă să îți iei prea multe măsuri de siguranță în orice situație.

Horoscop Balanță – 3 noiembrie 2020: Este important să ai răbdare cu cei de la care aștepți un răspuns clar într-o problemă importantă. Dacă faci presiuni, ai putea primi un răspuns greșit prin faptul că e incomplet.

Horoscop Scorpion – 3 noiembrie 2020: De la un apropiat vine o soluție interesantă pentru o problemă financiară sau care are legătură cu anumite bunuri comune cu membrii familiei.

Horoscop Săgetător – 3 noiembrie 2020: Comunicarea revine la normal, indiferent de context sau de persoană. Dar, mai întâi, trebuie clarificate neînțelegerile din ultima vreme, adică trebuie să repari oalele sparte.

Horoscop Capricorn – 3 noiembrie 2020: Se iau decizii care te vor afecta, într-un fel sau altul, dar este inutil să încerci să ajungi, acum, la cei care fac acest lucru. Ai putea greși și mai mult față de acei oameni.

Horoscop Vărsător – 3 noiembrie 2020: Cei la care te gândești cu drag sunt departe sau nu sunt accesibili, dintr-un motiv sau altul. Ar fi bine să lași, puțin, lucrurile acestea în voia lor și să-ți protejezi sentimentele frumoase.

Horoscop Pești – 3 noiembrie 2020: Abia acum poți face o evaluare, cât de cât corectă, în legătură cu unele bunuri sau sume de bani care ți se cuvin. Poate puțin mai multă informare nu ar strica nici acum.

Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!