/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Nissan are capacitatea de a face din LEAF un crossover! Iată dovada

missing
03 noiembrie 2020, ora 09:56

Nissan a dezvăluit un concept de vehicul de reacţie de urgență, 100% electric, conceput pentru a furniza o sursă de alimentare mobilă în urma dezastrelor naturale sau a vremii extreme.

Când apare un dezastru, timpul pentru restabilirea alimentării cu energie electrică este de obicei de 24 până la 48 de ore, în funcție de gravitatea daunelor. În această perioadă, vehiculele electrice pot furniza energie de urgență mobilă cu emisii zero.

Prototipul funcţional numit RE-LEAF este dovada clară că producătorul poate realiza, dacă ar avea dorinţă, o variantă crossover a modelului LEAF. Un astfel de automobil, în opinia noastră, şi-ar găsi cu siguranţă clienţii! Află mai multe detalii despre acest vehicul, dar şi despre ce dotări are, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram