Nissan a dezvăluit un concept de vehicul de reacţie de urgență, 100% electric, conceput pentru a furniza o sursă de alimentare mobilă în urma dezastrelor naturale sau a vremii extreme.

Când apare un dezastru, timpul pentru restabilirea alimentării cu energie electrică este de obicei de 24 până la 48 de ore, în funcție de gravitatea daunelor. În această perioadă, vehiculele electrice pot furniza energie de urgență mobilă cu emisii zero.

Prototipul funcţional numit RE-LEAF este dovada clară că producătorul poate realiza, dacă ar avea dorinţă, o variantă crossover a modelului LEAF. Un astfel de automobil, în opinia noastră, şi-ar găsi cu siguranţă clienţii! Află mai multe detalii despre acest vehicul, dar şi despre ce dotări are, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!