Procurorul General, Alexandr Stoianoglo a numit noi procurori-șefi interimari în raioanele Leova și Cantemir. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Procuraturii Generale. 

Printr-un ordin semnat de Procurorul General, interimatul funcției de procuror-șef al Procuraturii raionului Leova va fi exercitat de Eduard Panea (procuror în cadrul Procuraturii Anticorupție, Oficiul Sud).

Remanierea survine ca urmare a demisionării din organele procuraturii a conducătorului acestei subdiviziuni teritoriale și va fi valabilă până la suplinirea respectivei funcții de conducere, prin concurs.

Tot începând de astăzi, Procuratura raionului Cantemir va avea un șef interimar. Este vorba despre Valeriu Sârbu – procuror din cadrul aceleiași subdiviziuni teritoriale, care va exercita interimatul pe durata absenței conducătorului acestei unități.

Șeful Procuraturii raionului Cantemir, Adrian Procoavă exercită interimatul funcției de adjunct al șefului Procuraturii Anticorupție, Oficiul Sud.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!