/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Ştiai asta? Doar sistemul audio, cea mai scumpă opţiune din noul S-Class, poate costa cât o altă maşină

missing
03 noiembrie 2020, ora 11:57

Noul Mercedes-Benz S-Class a debutat la începutul lunii septembrie şi deja peste câteva săptămâni, în decembrie, urmează să ajungă în showroom-uri. Producţia sa în masă a demarat la fabrica germană nou amenajată, iar până când va putea fi admirat pe viu, producătorul ne face cunoştinţă cu sisteme care merită a fi bifate dacă se va comanda.

Cel despre care vom vorbi în acest articol are un public aparte – melomanii înrăiţi şi care au cerinţe foarte ridicate de la un sistem audio al unui automobil!

Noul S-Class a fost făcut disponibil cu trei sisteme audio la alegere. Pe lângă cel de bază, cele două sisteme Burmester oferă un sunet surround multidimensional. Sunetul surround 3D este creat cu ajutorul algoritmilor speciali Burmester și a două difuzoare integrate în tavan. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram