Noul Mercedes-Benz S-Class a debutat la începutul lunii septembrie şi deja peste câteva săptămâni, în decembrie, urmează să ajungă în showroom-uri. Producţia sa în masă a demarat la fabrica germană nou amenajată, iar până când va putea fi admirat pe viu, producătorul ne face cunoştinţă cu sisteme care merită a fi bifate dacă se va comanda.

Cel despre care vom vorbi în acest articol are un public aparte – melomanii înrăiţi şi care au cerinţe foarte ridicate de la un sistem audio al unui automobil!

Noul S-Class a fost făcut disponibil cu trei sisteme audio la alegere. Pe lângă cel de bază, cele două sisteme Burmester oferă un sunet surround multidimensional. Sunetul surround 3D este creat cu ajutorul algoritmilor speciali Burmester și a două difuzoare integrate în tavan. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!