Război în Ucraina, ziua 577. Ceasul Apocalipsei și capcana pentru crabi! General: "Marea reușită a ofensivei urmează"

/VIDEO/ „Nu schimbați porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”. Igor Dodon o atacă dur pe Maia Sandu

03 noiembrie 2020, ora 10:40

Candidatul independent Igor Dodon a organizat o conferință de presă în care a atacat-o dur pe candidata PAS, Maia Sandu, cu care se va duela în turul doi al alegerilor prezidențiale. Dodon a îndemnat cetățenii să se gândească bine pe cine vor susține în turul doi, făcând trimitere la mai multe „sperietori” pe care le-a lansat și în scrutinul din anul 2016.

Igor Dodon a ținut să menționeze că Maia Sandu ar pleda pentru închiderea școlilor, lichidarea primăriilor și că ar vrea să blocheze reparația drumurilor în țară.

De asemenea, Dodon susține că dacă Sandu ar ajunge președinte, atunci va lua exemplu de la țările Uniunii Europene și va închide în carantină totală Republica Moldova pe câteva luni. În schimb, el promite că dacă rămâne la cârma statului, atunci nu va permite intrarea în carantină și restricționarea activității agenților economici.

Dodon a avertizat agenții economici să se gândească bine pe cine vor susține.

Maia Sandu propune să stăm cu mâna întinsă la europeni. Da, noi avem nevoie de împrumuturi, dar nu pentru consum, dar pentru infrastructură. Stimați agenți economici eu vă propun să vă gândiți foarte bine pe cine susțineți. Am deblocat și piețele din Est, și din Vest”, a declarat astăzi Dodon.

Candidatul promite și micșorarea vârstei de pensionare, dacă va rămâne în fotoliul de președinte.

Nu schimbați porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”, a adăugat candidatul.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram