/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Ultima oră! Jaf la o bancă din Milano: angajații băncii, ținuți ostatici

missing
03 noiembrie 2020, ora 11:28

Un jaf este în desfăşurare la această oră la o bancă din Milano. Poliţia a înconjurat sucursala şi a blocat zona. Tâlharii sunt încă baricadaţi în bancă şi îi ţin ostatici pe angajaţii băncii, scrie presa italiană.

Conform agenţiei ANSA, nu este deocamdată clar dacă în bancă erau sau nu clienţi în momentul jafului. Mai multe maşini de Poliţie au ajuns în zonă şi au amenajat o zonă de securitate pentru a evita riscurile pentru trecători, scrrie mediafax.

Ambulanţele au fost, de asemenea, trimise la faţa locului ca măsură de precauţie. Tâlharii care au intrat în bancă ar fi scăpat prin sistemul de canalizare, scrie ANSA.

În bancă erau cel puțin doi angajați, care, potrivit primelor informații, nu au fost răniți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram