Băiat de 16 ani ucis în bătaie de doi amici și aruncat într-o râpă din Căușeni

04 noiembrie 2020, ora 09:50

Un băiat de 16 ani a fost ucis de doi indivizi de 21 și, respectiv, 32 de ani. Minorul a fost ucis în bătaie, iar mai apoi l-au aruncat într-o râpă. Corpul neînsuflețit al băiatul a fost găsit ieri. 

Potrivit informațiilor, poliția din Căușeni a fost sesizată de o femeie din Căinari despre dispariția fiului său.

„În urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Căușeni s-a stabilit că pe 2 noiembrie 2020, aproximativ ora 16:00, minorul de 16 ani împreună cu doi tineri din aceeași localitate, unul de 21 ani și altul de 32 ani, au mers la stâna de oi din Cîrnățenii Noi. În drum spre stână tinerii au servit băuturi alcoolice, ulterior între minor și cei doi s-a iscat un conflict”, spun polițiștii.

Astfel, în urma conflictului, cei doi i-au aplicat minorului mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, dar și cu o bâtă, iar apoi l-au aruncat într-o râpă cu stuf.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală pentru omor intenționat, iar bănuiții au fost reținuți pentru 72 ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram