Un băiat de 16 ani a fost ucis de doi indivizi de 21 și, respectiv, 32 de ani. Minorul a fost ucis în bătaie, iar mai apoi l-au aruncat într-o râpă. Corpul neînsuflețit al băiatul a fost găsit ieri. 

Potrivit informațiilor, poliția din Căușeni a fost sesizată de o femeie din Căinari despre dispariția fiului său.

„În urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Căușeni s-a stabilit că pe 2 noiembrie 2020, aproximativ ora 16:00, minorul de 16 ani împreună cu doi tineri din aceeași localitate, unul de 21 ani și altul de 32 ani, au mers la stâna de oi din Cîrnățenii Noi. În drum spre stână tinerii au servit băuturi alcoolice, ulterior între minor și cei doi s-a iscat un conflict”, spun polițiștii.

Astfel, în urma conflictului, cei doi i-au aplicat minorului mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, dar și cu o bâtă, iar apoi l-au aruncat într-o râpă cu stuf.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală pentru omor intenționat, iar bănuiții au fost reținuți pentru 72 ore.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!