Deputații fracțiunii Partidului „Șor” au semnat pentru Convenția privind aderarea la Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, care a fost inițiată de cei cinci deputați care au plecat de la Pro Moldova. Despre aceasta a anunțat deputatul Sergiu Sîrbu, postând și o fotografie făcută de la discuții. 

„Astăzi, a fost făcut încă un pas spre deblocarea activității Parlamentului şi readucerea, cât mai rapidă, a problemelor țării și a oamenilor pe agenda forului legislativ. Mă bucur că deputații fracțiunii Partidul politic „Şor” au demonstrat responsabilitate, în această perioadă complicată pentru țară, și au susținut demersul nostru de a semna Convenția Pentru Moldova”, a scris Sergiu Sîrbu pe Facebook.

Sergiu Sîrbu a mai anunțat că pentru Platforma „Pentru Moldova” au votat deja 14 deputați. „Sunt convins că sunt mulți parlamentari care nu își doresc ca Legislativul să rămână exclus în continuare din procesul de luare a deciziilor. Îndemn colegii din alte fracțiuni, indiferent de apartenență și viziuni politice, să subscrie la această inițiativă și să înceapă dialogul, pentru a promova proiectele atât de necesare țării”, a adăugat politicianul.

Despre aderarea deputaților „Șor” la Platforma „Pentru Moldova” a anunțat și liderul formațiunii, Ilan Șor: „Noi nu ne putem permite să fim observatori și suntem deciși să facem tot posibilul pentru ce am fost aleși – să muncim eficient în Parlament. De aceea, deputații Partidului „Șor” au decis să se alăture Platformei parlamentare Pentru Moldova”.

Amintim că acum două zile, cei cinci deputați care au plecat de la Pro Moldova, Sergiu Sîrbu, Grigore Repesciuc, Ruxanda Glavan, Elenora Graur și Corneliu Padnevici, au semnat pentru constituirea Platformei „Pentru Moldova”.

Anterior, aceștia au anunțat că vor activa în calitate de deputați neafiliați.

Foto: Partidul Șor/Facebook

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!