Modelul Volkswagen Tharu, făcut pe baza lui Skoda Karoq cu ampatament lung, a apărut în urmă cu mai bine de doi ani și abia acum începe să iasă şi în afara pieței chineze, de exemplu sub forma noului Taos.

Între timp, în China i-a fost lansată o nouă variantă de propulsie – una complet electrică – ceea ce înseamnă că platforma lui Karoq acceptă soluţii de electrificare! Să ne aşteptăm la o versiune electrică pentru Karoq-ul european, care ar putea veni odată cu facelift-ul?

Noul e-Tharu este calificat pe piaţa asiatică drept un model alternativ, mai simplu şi mai accesibil decât cele din familia ID.4. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!