Cu ocazia aniversării celor 42 de ani de la naștere, Renato Usatîi a primit în dar… o stea. Certificatul care confirmă faptul că steaua din zodia Scorpion, de azi înainte, îi va purta numele i-a fost înmânat solemn politicianului de către colegii săi de partid. Tot azi, în jur de 4000 de persoane i-au adresat mesaje de felicitare pe rețelele sociale.

„Noi am hotărât, ca într-un cântec, să vă dăruim o stea. V-am cumpărat o stea care, în almanahul astronomilor, de azi, are numele dvs. Așa și se numește, steaua Renato Usatîi. Are certificat și coordonate”.

Conform certificatului pe care Usatîi l-a postat pe Facebook, steaua face parte din zodia Scorpion și poate fi văzută doar într-o perioadă anumită a anului. Tot acolo, colegii din partid i-au lăsat și un mesaj de felicitare, în care îi urează politicianului să fie o stea îndrumătoare pentru poporul moldovenesc. Conform site-urilor specializate, un astfel de cadou ar costa în jur de 1000 de lei. La ora unu noaptea, însă, Renato Usatîi nu simțea deloc spiritul de sărbătoare, fiind încă la birou.

„Sunt la Chișinău, e ziua mea. Spuneți-mi vă rog, unde la ora asta pot mânca. Mulțumesc pentru recomandări”.

Astăzi, Renato Usatîi a împlinit 42 de ani. La alegerile prezidențiale de duminică, acesta a acumulat aproape 17 la sută din voturi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!