/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ De ziua lui de naștere, Usatîi a primit în dar de la colegii săi de partid... o stea

04 noiembrie 2020, ora 20:45

Cu ocazia aniversării celor 42 de ani de la naștere, Renato Usatîi a primit în dar… o stea. Certificatul care confirmă faptul că steaua din zodia Scorpion, de azi înainte, îi va purta numele i-a fost înmânat solemn politicianului de către colegii săi de partid. Tot azi, în jur de 4000 de persoane i-au adresat mesaje de felicitare pe rețelele sociale.

„Noi am hotărât, ca într-un cântec, să vă dăruim o stea. V-am cumpărat o stea care, în almanahul astronomilor, de azi, are numele dvs. Așa și se numește, steaua Renato Usatîi. Are certificat și coordonate”.

Conform certificatului pe care Usatîi l-a postat pe Facebook, steaua face parte din zodia Scorpion și poate fi văzută doar într-o perioadă anumită a anului. Tot acolo, colegii din partid i-au lăsat și un mesaj de felicitare, în care îi urează politicianului să fie o stea îndrumătoare pentru poporul moldovenesc. Conform site-urilor specializate, un astfel de cadou ar costa în jur de 1000 de lei. La ora unu noaptea, însă, Renato Usatîi nu simțea deloc spiritul de sărbătoare, fiind încă la birou.

„Sunt la Chișinău, e ziua mea. Spuneți-mi vă rog, unde la ora asta pot mânca. Mulțumesc pentru recomandări”.

Astăzi, Renato Usatîi a împlinit 42 de ani. La alegerile prezidențiale de duminică, acesta a acumulat aproape 17 la sută din voturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram