Membrii PSRM ar fi gata să se așeze la masa de nogocieri pentru crearea unei noi coaliții PAS-PSRM, în timp ce PAS exclude acest lucru. Cel puțin asta au declarat deputații PAS Mihai Popșoi și PSRM, Grigore Novac, în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari.

„Eu am spus, imediat cum a fost detronat Guvernul Sandu, chiar în aceeași zi am spus că noi suntem gata să ne așezăm, să discutăm mai departe. Noi acceptăm, cum am mai spus, noi suntem deschiși spre negocieri”, a declarat Grigore Novac în timpul emisiunii.

„E clar din ceea ce spune domnul Novac, socialiștii nu vor anticipate. E cert că domnul Dodon e gata să dea acum și luna de pe cer, doar ca să se mențină la putere. Evident că noi nu ne vom așeza la masa de negocieri cu PSRM”, a menționat în același timp deputatul Mihai Popșoi.

Totodată, potrivit lui Novac, în decembrie ar putea avea loc, totuși, întrunirea deputaților.

„Eu bănuiesc că o să fie, totuși, o ședință până la temenul limită, cineva tot încearcă să adune semnături să convoace ședința Parlamentului”, a declarat deputatul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!