/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Care sunt șansele pentru crearea unei coaliții PAS-PSRM. Răspunsul deputaților Popșoi și Novac

missing
05 noiembrie 2020, ora 23:15

Membrii PSRM ar fi gata să se așeze la masa de nogocieri pentru crearea unei noi coaliții PAS-PSRM, în timp ce PAS exclude acest lucru. Cel puțin asta au declarat deputații PAS Mihai Popșoi și PSRM, Grigore Novac, în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari.

„Eu am spus, imediat cum a fost detronat Guvernul Sandu, chiar în aceeași zi am spus că noi suntem gata să ne așezăm, să discutăm mai departe. Noi acceptăm, cum am mai spus, noi suntem deschiși spre negocieri”, a declarat Grigore Novac în timpul emisiunii.

„E clar din ceea ce spune domnul Novac, socialiștii nu vor anticipate. E cert că domnul Dodon e gata să dea acum și luna de pe cer, doar ca să se mențină la putere. Evident că noi nu ne vom așeza la masa de negocieri cu PSRM”, a menționat în același timp deputatul Mihai Popșoi.

Totodată, potrivit lui Novac, în decembrie ar putea avea loc, totuși, întrunirea deputaților.

„Eu bănuiesc că o să fie, totuși, o ședință până la temenul limită, cineva tot încearcă să adune semnături să convoace ședința Parlamentului”, a declarat deputatul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram