Un nou record de infectări cu COVID-19 în România. În urma testelor efectuate în ultime 24 de ori, au fost înregistrate 9.714 de cazuri noi. În aceste condiții, au fost confirmate 276.802 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Până astăzi, la nivel național în România, au fost prelucrate 3.379.609 de teste. Dintre acestea, 37.685 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 21.622 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 16.063 la cerere.

Potrivit informațiilor, 112 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, un pacient decedat nu au prezentat comorbidități, iar pentru opt pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 2.039 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

De la începutul pandemiei, în România 191.085 de pacienți au fost declarați vindecați, iar 7.540 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Foto: MAI România/Facebook

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!