Volvo P1800 Cyan este rezultatul a câtorva mii de ore de inginerie și proiectare, rezultatul fiind o mașină care reprezintă filozofia Cyan Racing a modului în care o mașină sport din anii ’60, fuzionată cu performanța modernă, ar trebui să fie.

Amintim că automobilul a fost proiectată de aceeași echipă care a creat prima mașină de curse Volvo care a câștigat un titlu mondial.

Primele imagini cu interiorul, compartimentul motorului și suspensia lui Volvo P1800 Cyan au fost dezvăluite. Interiorul este, la fel ca exteriorul mașinii, o interpretare delicată a originalului P1800 din secolul trecut. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!