Patru terenuri din municipiul Chișinău au fost vândute pentru 36 de milioane 160 de mii de lei în urma licitației desfășurate de către Agenția Proprietăți Publice (APP) pe 4 noiembrie.

Un teren și o construcție de pe strada Vierului din orășelul Codru a fost vândut pentru șase milioane 600 de mii de lei.

Un alt teren pentru construcții de pe strada Vasili Dokuceaev a fost vândută cu trei milioane 600 de mii de lei.

Cu trei milioane 80 de mii de lei a fost vândut un teren pentru construcții de pe strada Cramei din orășelul Codru, municipiul Chișinău.

Cel mai scump a fost vândut un teren pentru construcții de pe strada Mihail Sadoveanu din Chișinău, cu 22 de milioane 880 de mii de lei.

 

Adjudecatarii urmează să achite prețul bunurilor adjudecate în termen de 20 de zile de la data semnării procesului-verbal al rezultatelor licitației cu strigare, iar pe parcursul a șapte zile după achitarea în bugetul de stat a prețului, între APP și cumpărători urmează să fie încheiate contracte de vânzare-cumpărare.

Suplimentar, adjudecatarii bunurilor licitate, achită în bugetul de stat impozitul privat în mărime de 1% de la valoarea de achiziție a bunului (total – 361 600 lei).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!