/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

UPDATE: /FOTO VIDEO/ Ultimele informații despre luarea de ostatici de la Anenii Noi. Ce spune Poliția

missing
05 noiembrie 2020, ora 09:22

Un bărbat a intrat într-o casă din satul Mereni, raionul Anenii Noi și a luat ostatici trei copii și o femeie. Doi dintre copii sunt ai săi, iar altul este al femeii, care s-a dovedit a fi o rudă a individului. În momentul în care individul a intrat în casă, fosta soție a sa, mama celor doi copii nu se afla la domiciliu. În urma intervenției oamenilor legii, ruda învinuitului și cei trei copii au fost eliberați, iar individul a fost reținut. Copiii se află în afara oricărui pericol.

UPDATE ORA 09:22 Potrivit ofițerei de presă Diana Fetco este vorba despre un bărbat care se afla în relații ostile cu soția sa și astăzi dimineață în mod abuziv a dat buzna în casă unde a luat copiii de unul, patru și respectiv șapte anișori amenințând că aceștia vor fi în pericol, dacă nu se reglează relațiile lor.

La fața locului a fost șeful Poliției Naționale Sergiu Paiu și ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu, care au dus tratative cu bărbatul. Individul a fost reținut în jurul orei 08:45. Copiii se află în siguranță la serviciul de urgență. Ei sunt în afara oricărui pericol, primind consiliere psihologică din partea specialiștilor.

În urma incidentului, femeia care se află în casă și unul dintre copii au fost răniți.

UPDATE ORA 09:11 Martorii spun că în zonă s-ar fi auzit împușcături, iar individul ar fi fost reținut deja.

Poliția din Anenii Noi a fost alertată în această dimineață în jurul orei 06.00. O femeie a spus că finul ei, fiind în stare ebrietate, a venit la domiciliul său și a manifestat un comportament agresiv față de membrii familiei.

Poliția spune că acesta și-a amenințat fosta soție cu moartea copiilor minori daca nu se întoarce la el.

În aceste clipe polițiștii și procurorii sunt la fața locului.

Știrea inițială: Un bărbat a luat ostatici mai mulți copii în satul Mereni, raionul Anenii Noi. Potrivit Poliției, la fața locului s-a deplasat Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” și angajații Inspectoratului Național de Investigații (INI).

Potrivit reporterului TV8, doi copii sunt răniți, iar altuia individul îi ține cuțitul la gât.

Accesul în zonă este restricționat. Casa în care sunt ținuți ostatici copiii este înconjurată de oamenii legii.

Imagini de la fața locului au fost transmise redacției de către un martor.

Solicitată telefonic, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției (IGP) Diana Fetco a spus că este în drum spre locul incidentului, iar în circa 15 minute va reveni cu informații.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram