/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Va fi instituită funcția de Avocat al Antreprenorilor. Ce obligații va avea 

missing
05 noiembrie 2020, ora 18:07

Drepturile și interesele mediului de afaceri vor fi apărate de Avocatul Antreprenorilor. Proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative prin care se instituie funcția de Avocat al Poporului pentru drepturile antreprenorilor a fost aprobat în ședința de astăzi a Executivului.

„Instituirea funcției de demnitate publică Avocatul Poporului pentru drepturile antreprenorilor este menită să asiste agenții economici în contracararea abuzurilor comise, în special, de autorități și instituții publice, precum și să elimine carențele din cadrul normativ. Această asistență în cel mai direct mod va duce la scăderea cheltuielilor pentru desfășurarea afacerii și, implicit, la creșterea veniturilor”, a declarat e ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu Railean.

Avocatul Poporului pentru drepturile antreprenorilor va fi numit de Parlament și va activa în mod autonom față de Avocatul Poporului și Avocatul Poporului pentru drepturile copilului.

Modul de numire al Avocatului Poporului pentru drepturile antreprenorilor va fi similar cu cel de numire al Avocatului Poporului și Avocatului Poporului pentru drepturile copilului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram