Drepturile și interesele mediului de afaceri vor fi apărate de Avocatul Antreprenorilor. Proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative prin care se instituie funcția de Avocat al Poporului pentru drepturile antreprenorilor a fost aprobat în ședința de astăzi a Executivului.

„Instituirea funcției de demnitate publică Avocatul Poporului pentru drepturile antreprenorilor este menită să asiste agenții economici în contracararea abuzurilor comise, în special, de autorități și instituții publice, precum și să elimine carențele din cadrul normativ. Această asistență în cel mai direct mod va duce la scăderea cheltuielilor pentru desfășurarea afacerii și, implicit, la creșterea veniturilor”, a declarat e ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu Railean.

Avocatul Poporului pentru drepturile antreprenorilor va fi numit de Parlament și va activa în mod autonom față de Avocatul Poporului și Avocatul Poporului pentru drepturile copilului.

Modul de numire al Avocatului Poporului pentru drepturile antreprenorilor va fi similar cu cel de numire al Avocatului Poporului și Avocatului Poporului pentru drepturile copilului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!