/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Femeia luată ostatică la Anenii Noi povestește despre calvarul prin care a trecut: „Ținea sub cuțit copilul meu”

missing
05 noiembrie 2020, ora 10:57

Femeia luată astăzi ostatică în satul Mereni din raionul Anenii Noi povestește despre calvarul prin care a trecut ea și cei trei copii. Pentru reporterul TV8 ea a spus că învinuitul a intrat pe neprins de veste în casă, a atacat-o, iar apoi a luat ostatici copiii. Femeia spune că oamenii legii au intervenit doar după ce ea a reușit să plece la vecini și să apeleze la Serviciul 112. 

„El (n.r. învinuitul) a sunat-o pe dânsa (fosta soție a sa) și a spus că vine să o taie, iar ea de frică a fugit. Și eu am rămas. Noi dormeam în casă, iar apoi ne-am trezit cu dânsul. El striga, iar eu i-am spus să nu ridice vocea pentru că sunt copii minori în casă și o să-i trezească. I-am spus să se ducă în primul rând și să se descalțe, iar el m-a apucat de păr, după care m-a înfipt cu cuțitul la gât. Am reușit să scap din mâinile lui și am venit la vecin, iar acesta la rândul lui a chemat Poliția. De la ora 05:30 ambulanța este aici. Brigada „Fulger” a venit să scoată copiii, pentru că el nu-i dădea. El a ținut sub cuțit copilul meu, uitați-vă”, a spus ruda învinuitului.

Amintim că bărbatul a intrat într-o casă din satul Mereni, raionul Anenii Noi și a luat ostatici trei copii și o femeie. Doi dintre copii sunt ai săi, iar altul este al femeii, care s-a dovedit a fi o rudă a individului. În momentul în care acesta a intrat în casă, fosta soție a sa, mama celor doi copii nu se afla la domiciliu. În urma intervenției oamenilor legii, ruda învinuitului și cei trei copii au fost eliberați, iar individul a fost reținut. Copiii se află în afara oricărui pericol.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram