Femeia luată astăzi ostatică în satul Mereni din raionul Anenii Noi povestește despre calvarul prin care a trecut ea și cei trei copii. Pentru reporterul TV8 ea a spus că învinuitul a intrat pe neprins de veste în casă, a atacat-o, iar apoi a luat ostatici copiii. Femeia spune că oamenii legii au intervenit doar după ce ea a reușit să plece la vecini și să apeleze la Serviciul 112. 

„El (n.r. învinuitul) a sunat-o pe dânsa (fosta soție a sa) și a spus că vine să o taie, iar ea de frică a fugit. Și eu am rămas. Noi dormeam în casă, iar apoi ne-am trezit cu dânsul. El striga, iar eu i-am spus să nu ridice vocea pentru că sunt copii minori în casă și o să-i trezească. I-am spus să se ducă în primul rând și să se descalțe, iar el m-a apucat de păr, după care m-a înfipt cu cuțitul la gât. Am reușit să scap din mâinile lui și am venit la vecin, iar acesta la rândul lui a chemat Poliția. De la ora 05:30 ambulanța este aici. Brigada „Fulger” a venit să scoată copiii, pentru că el nu-i dădea. El a ținut sub cuțit copilul meu, uitați-vă”, a spus ruda învinuitului.

Amintim că bărbatul a intrat într-o casă din satul Mereni, raionul Anenii Noi și a luat ostatici trei copii și o femeie. Doi dintre copii sunt ai săi, iar altul este al femeii, care s-a dovedit a fi o rudă a individului. În momentul în care acesta a intrat în casă, fosta soție a sa, mama celor doi copii nu se afla la domiciliu. În urma intervenției oamenilor legii, ruda învinuitului și cei trei copii au fost eliberați, iar individul a fost reținut. Copiii se află în afara oricărui pericol.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!