Bărbatul din Anenii Noi, care a luat ostatici trei copii și femeie în localitate Mereni, a fost reținut pentru 72 de ore. În timpul intervenției, au fost folosite focuri de armă, iar un angajat al poliției a fost rănit, având nevoie de îngrijiri medicale.

Poliția a precizat că bărbatul reținut este tatăl copilului de un an, ceilalți doi copii sunt copii din altă căsătorie.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală.

Amintim că în această dimineață, în jurul orei 06:00, poliția din Anenii Noi a fost alertată de o femeie că o rudă, un tânăr de 24 de ani, fiind în stare de ebrietate, s-a întors la domiciliu, manifestând un comportament agresiv față de membrii familiei. Acesta a aplicat câteva lovituri de cuțit femeii de 66 ani și a luat ostatici cei trei minori de șapte, patru și unul de un an.

„În timpul nopții, bărbatul și-a sunat soția, amenințând-o că, o va omorî dacă aceasta va da declarații împotriva lui, într-o cauză penală în care este vizat. Speriată femeia a plecat de acasă, lăsând copiii în grija unei rude”, spun polițiștii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!