/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Momentul reținerii bărbatului care a luat ostatici la Anenii Noi. Un polițist a fost rănit 

05 noiembrie 2020, ora 13:01

Bărbatul din Anenii Noi, care a luat ostatici trei copii și femeie în localitate Mereni, a fost reținut pentru 72 de ore. În timpul intervenției, au fost folosite focuri de armă, iar un angajat al poliției a fost rănit, având nevoie de îngrijiri medicale.

Poliția a precizat că bărbatul reținut este tatăl copilului de un an, ceilalți doi copii sunt copii din altă căsătorie.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală.

Amintim că în această dimineață, în jurul orei 06:00, poliția din Anenii Noi a fost alertată de o femeie că o rudă, un tânăr de 24 de ani, fiind în stare de ebrietate, s-a întors la domiciliu, manifestând un comportament agresiv față de membrii familiei. Acesta a aplicat câteva lovituri de cuțit femeii de 66 ani și a luat ostatici cei trei minori de șapte, patru și unul de un an.

„În timpul nopții, bărbatul și-a sunat soția, amenințând-o că, o va omorî dacă aceasta va da declarații împotriva lui, într-o cauză penală în care este vizat. Speriată femeia a plecat de acasă, lăsând copiii în grija unei rude”, spun polițiștii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram