Bentley Motors şi-a prezentat în seara zilei de ieri planurile de a deveni un lider global în mobilitatea durabilă de lux, cu mai multe detalii ale strategiei sale Beyond100 fiind dezvăluite.

Bentley va reinventa fiecare aspect al afacerii sale pentru a deveni o organizație neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon, acesta fiind un angajament luat în pornirea în al doilea secol de istorie.

Ținta enunţată este condusă de un program de transformare în întreaga sferă de operațiuni și produse ale Bentley. Acesta include schimbarea gamei sale de modele pentru a oferi exclusiv vehicule plug-in hybrid sau electrice cu baterii până în 2026. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!