Primarii ar fi impuși să semneze o declarație prin care își anunță susținerea pentru candidatul independent la alegerile prezidențiale Igor Dodon, susținut de PSRM. Despre aceasta a scris pe Facebook deputatul PAS, Petru Frunze. 

„Aleșii locali sunt impuși să semneze declarații de susținere a lui Igor Dodon. Avem semnale că aleșii locali sunt mințiți că dacă va învinge Igor Dodon vor fi finanțate mai multe proiecte locale. Primării trebuie să înțeleagă că Igor Dodon nu a făcut nimic în patru ani pentru comunitățile locale, nu a negociat cu partenerii externi niciun program de finanțare pentru proiectele de dezvoltare locală. Igor Dodon după 15 noiembrie nu va avea nicio funcție de conducere, va pierde alegerile exact cum a pierdut în primul tur”, a adăugat parlamentarul.

Purtătoarea de cuvânt a candidatului la alegerile prezidențiale Igor Dodon, Ludmila Munteanu, a declarat că „staff-ul lui Igor Dodon nu are nimic în comun cu această declarație”. „Chiar dacă ea există, e vorba de o inițiativă, care aparține aleșilor locali”, a adăugat aceasta.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!