Liderul Partidului Unității Naționale și candidatul la alegerile prezidențiale din primul tur, Octavian Țîcu, susține că s-a întâlnit cu Maia Sandu cu care a stabilit principiile de colaborare în privința acțiunilor care urmează să fie făcute în această campanie până în 15 noiembrie.

Țîcu susține că la întâlnirea cu candidata PAS și-a exprimat susținerea pentru aceasta.

Sigur, nici Maia Sandu, nici Igor Dodon nu reprezintă idealul reîntregirii pentru noi, cei convinși de acest lucru, dar avem de ales între un adversar declarat al unionismului și al României, cum este Igor Dodon, și un partener de dialog cu care putem discuta reîntregirea pe nume Maia Sandu”, a declarat Octavian Țîcu într-o conferință de presă.

De asemenea, politicianul susține că a transmis un mesaj echipelor locale ale PUN de a susține și a conlucra cu echipele PAS și altor partide care s-au antrenat în procesul de convingere a cetățenilor Republicii Moldova în favoarea susținerii Maiei Sandu.

Vom avea un efort comun pe segmentul transnistrean pentru a nu admite încălcări flagrante, aduceri masive la vot și corupere de alegători”, a anunțat Țîcu.

Maia Sandu urmează să se dueleze în turul doi de scrutin cu candidatul independent Igor Dodon. Al doilea tur se va desfășura la data de 15 noiembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!