/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Skoda a brevetat un fixator inteligent al cataramei centurii de siguranţă

missing
06 noiembrie 2020, ora 10:47

Skoda își propune să elimine dificultatea şi disconfortul în încercarea de a cupla o centură de siguranţă pe timp de vizibilitate redusă cu inovația unor catarame inteligente iluminate. 

Compania cehă a primit un brevet mondial pentru noul sistem ingenios care a fost în curs de dezvoltare la laboratoarele Simply Clever ale mărcii.

Skoda Auto a brevetat un fixator inovator pentru catarama unei centuri de siguranţă, unul care are un indicator inteligent încorporat. Piesa îşi poate schimba culoarea în dependenţă de faptul dacă pasagerul este fixat pe scaun cu centura sau nu. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram