Skoda își propune să elimine dificultatea şi disconfortul în încercarea de a cupla o centură de siguranţă pe timp de vizibilitate redusă cu inovația unor catarame inteligente iluminate. 

Compania cehă a primit un brevet mondial pentru noul sistem ingenios care a fost în curs de dezvoltare la laboratoarele Simply Clever ale mărcii.

Skoda Auto a brevetat un fixator inovator pentru catarama unei centuri de siguranţă, unul care are un indicator inteligent încorporat. Piesa îşi poate schimba culoarea în dependenţă de faptul dacă pasagerul este fixat pe scaun cu centura sau nu. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!