/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Ştiai asta? Un Opel Blitz vechi de 48 de ani este în proprietatea pompierilor din sectorul Rîşcani

missing
06 noiembrie 2020, ora 18:12

În această lună de noiembrie, celebrul Opel Blitz împlineşte 90 de ani de la apariţie, iar în urma unui articol dedicat, pe care l-am publicat acum câteva ore aici pe blog, un cititor ne-a informat că un reprezentant al lui Blitz există chiar în capitală!

Drept dovadă ne-a trimis câteva fotografii pentru care îi mulţumim şi mare ne-a fost mirarea să vedem că nu este vreun autocamion, ci chiar o autospecială pentru stingerea incendiilor, înmatriculată acum mulţi ani în urmă cu numere de Chişinău!

Şi evident că ne-am dorit să cunoaștem câteva detalii suplimentare despre această deja raritate, care ar fi singura de acest gen din ţară! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram