În această lună de noiembrie, celebrul Opel Blitz împlineşte 90 de ani de la apariţie, iar în urma unui articol dedicat, pe care l-am publicat acum câteva ore aici pe blog, un cititor ne-a informat că un reprezentant al lui Blitz există chiar în capitală!

Drept dovadă ne-a trimis câteva fotografii pentru care îi mulţumim şi mare ne-a fost mirarea să vedem că nu este vreun autocamion, ci chiar o autospecială pentru stingerea incendiilor, înmatriculată acum mulţi ani în urmă cu numere de Chişinău!

Şi evident că ne-am dorit să cunoaștem câteva detalii suplimentare despre această deja raritate, care ar fi singura de acest gen din ţară! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!