Carabinierul Piotr Ianulov a cucerit medalia de aur la Turneul Internațional ,,Poland Open” din Polonia. Performanța istorică a carabinierului luptător de stil liber Piotr Ianulov a venit după mai multe succese obținute pe arena sportivă internațională.

Sportivul a cucerit medalia de aur la Turneul Internațional ,, Poland Open” ce s-a desfășurat în orașul Varșovia, Polonia în limitele categoriei de greutate 86 kg. În lupta pentru medalia de aur, Piotr Ianulov l-a învins pe polonezul Zbigniew Baranowski.

Locotenent Piotr Ianulov activează în calitate de ofițer a Secției Pregătire Fizică și Sport din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!