/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/Horoscop/ Ce ne prezic astrele pentru astăzi, 7 noiembrie

missing
07 noiembrie 2020, ora 07:21

Horoscop Berbec – 7 noiembrie 2020: Ai ceva de învățat din situațiile complicate pe care le trăiești de ceva timp, dar pentru asta e nevoie de o anumită dispoziție, mai calmă, mai reflexivă, poate și de dialoguri cu o persoană potrivită.

Horoscop Taur – 7 noiembrie 2020: Ai nevoie de regăsire în armonia pe care ți-o poți asigura cu forțe proprii în familie, în mediul tău intim. Pacea pe care ți-o vei oferi în dar e cel mai prețios lucru pe care-l vei trăi astăzi.

Horoscop Gemeni – 7 noiembrie 2020: Poți acorda mai multă atenție vocii inimii care cere și ea, câteodată mai timid, ca astăzi, câteodată mai tare, ce are nevoie. Vei avea doar motive de bucurie, dacă o asculți.

Horoscop Rac – 7 noiembrie 2020: Surprinzător, dar tu ești cel care renunță mai ușor la sensibilitatea care încurajează armonia din relațiile cu cei din jur. Rezultatele nu te vor mulțumi.

Horoscop Leu – 7 noiembrie 2020: Poate că cei din jur nu mai au loc să se manifeste, așa cum sunt ei, din cauză că tu umpli tot spațiul cu personalitatea ta. Aceasta poate fi explicația pentru faptul că anumite persoane nu te simpatizează.

Horoscop Fecioară – 7 noiembrie 2020: Situația se inflamează foarte ușor, dar din motive care nu merită atenție, fie că sunt mai vechi sau mai noi. Dacă prețuiești mai mult armonia și liniștea, de ele vei avea parte întreaga zi.

Horoscop Balanță – 7 noiembrie 2020: Poate ar fi mai bine să lași deoparte orice motiv de dispută, mai ales în cuplu, ca să îți asiguri o zi frumoasă, lipsită de conflicte, chiar dacă ești convins că ai dreptate.

Horoscop Scorpion – 7 noiembrie 2020: Cauți avantajele în situațiile pe care nu le poți controla, dar s-ar putea să nu le găsești și să decizi să renunți la orice implicare. O idee mult mai sănătoasă ar fi să lași lucrurile în voia lor astăzi.

Horoscop Săgetător – 7 noiembrie 2020: De la un prieten poate veni o propunere foarte bună, care te va ajuta să te destinzi cu adevărat, lăsând grijile deoparte, mai ales pe cele care ți-au umbrit viața în ultima perioadă.

Horoscop Capricorn – 7 noiembrie 2020: Te poți opune planurilor grupului de prieteni sau ai putea alege altceva, mai potrivit cu dispoziția ta, să asculți ce au de spus cei din familie și să petreceți mai mult timp în familie.

Horoscop Vărsător – 7 noiembrie 2020: Bine ar fi să ieși din scenariul în care tu trebuie să fii pe placul tuturor și să-ți pese de toată lumea. Ai putea, pentru diversitate, să te ocupi mai mult de tine, de nevoile tale reale.

Horoscop Pești – 7 noiembrie 2020: Ești tentat să îți asumi mai multe responsabilități decât trebuie, din dorința de a controla anumite situații. Problema e că nu de asta ai nevoie acum, ci de relaxare, de revigorare reală.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram