/DOC/ Război în Ucraina, ziua 219: Putin semnează pentru „independenţa” regiunilor ocupate. Prognoza lui Arestovici

social

S-au pornit la strâns ciuperci și au ajuns în curtea reședinței de stat de le Condrița. Cinci persoane au pus pe jar angajații SPPS

07 noiembrie 2020, ora 16:42
Distribuie:

Cinci persoane s-au pornit prin pădure la strâns ciuperci și au ajuns pe teritoriul reședinței de stat de la Condrița. Aceștia au sărit gardul care înconjoară reședința și s-au pomenit verificați de angajații Serviciului Protecție și Pază de Stat. Incidentul a avut loc astăzi, iar oamenii susțin că nici n-au știut că acolo este reședința prezidențială.

Ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a menționat pentru tv8.md că cele cinci persoane se cunosc și că, din spusele lor, nu au avut intenția să intre pe teritoriul reședinței. „Din spusele lor, ei nu au știut că acolo este reședința și au sărit gardul. Evident, angajații SPPS i-au depistat, au anunțat Poliția de la Strășeni. Polițiștii au venit la fața locului, au discutat cu ei acolo, nu i-au transportat la Inspectorat”, a menționat Mariana Bețivu.

Potrivit ofițerei, s-a confirmat faptul că oamenii se aflau la strâns ciuperci pentru că în transportul cu care se aflau polițiștii au găsit mai multe genți și căldări cu ciuperci.

Nu au fost amendați, au fost preveniți și asta este tot”, a notat Mariana Bețivu.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram