Cinci persoane s-au pornit prin pădure la strâns ciuperci și au ajuns pe teritoriul reședinței de stat de la Condrița. Aceștia au sărit gardul care înconjoară reședința și s-au pomenit verificați de angajații Serviciului Protecție și Pază de Stat. Incidentul a avut loc astăzi, iar oamenii susțin că nici n-au știut că acolo este reședința prezidențială.

Ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a menționat pentru tv8.md că cele cinci persoane se cunosc și că, din spusele lor, nu au avut intenția să intre pe teritoriul reședinței. „Din spusele lor, ei nu au știut că acolo este reședința și au sărit gardul. Evident, angajații SPPS i-au depistat, au anunțat Poliția de la Strășeni. Polițiștii au venit la fața locului, au discutat cu ei acolo, nu i-au transportat la Inspectorat”, a menționat Mariana Bețivu.

Potrivit ofițerei, s-a confirmat faptul că oamenii se aflau la strâns ciuperci pentru că în transportul cu care se aflau polițiștii au găsit mai multe genți și căldări cu ciuperci.

Nu au fost amendați, au fost preveniți și asta este tot”, a notat Mariana Bețivu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!