Focuri de armă s-au auzit noaptea aceasta, 8 noiembrie, în preajma casei președintei Parlamentului Zinaida Greceanîi. Poliția a ridicat cinci tuburi de cartușe de la fața locului. 

Pe 8 noiembrie, la ora 05:00 în Inspectoratul de Poliție Rîșcani a parvenit informația, precum că în municipiul Chișinău, pe strada Gherman Pîntea, se aud împușcături în stradă.

La fața locului imediat s-au deplasat oamenii legii. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că nimeni nu a avut de pătimit. Cele cinci tuburi de cartușe urmează a fi transmise la expertiză.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal, iar oamenii legii încearcă să găsească persoana care a efectuat împușcăturile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!