/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Un deputat „Pro Moldova” s-a izbit cu mașina într-un copac în Edineț

missing
08 noiembrie 2020, ora 13:55

Deputatul „Pro Moldova” Oleg Sîrbu, în vârstă de 53 de ani, a nimerit într-un accident rutier în această dimineață, 8 noiembrie, pe traseul Edineț-Brînzeni. Mașina pe care o conducea s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului.

Contactat de redacție, acesta a confirmat că accidentul s-a produs în jurul orei 06:25 și că se afla la volanul unui automobil de marca „Mercedes”. Întrebat dacă se mai afla cineva în mașină acesta a declarat: „Nimic grav”.

Foto: Politia

 

Poliția spune că deputatul a pierdut controlul volanului și s-a tamponat lateral în copac, iar în automobil se afla unul dintre membrii familiei sale. Aceștia au fost preluați de către serviciile medicale.

Supus testării cu aparatul Drager s-a stabilit că șoferul nu consumase alcool.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram