Deputatul „Pro Moldova” Oleg Sîrbu, în vârstă de 53 de ani, a nimerit într-un accident rutier în această dimineață, 8 noiembrie, pe traseul Edineț-Brînzeni. Mașina pe care o conducea s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului.

Contactat de redacție, acesta a confirmat că accidentul s-a produs în jurul orei 06:25 și că se afla la volanul unui automobil de marca „Mercedes”. Întrebat dacă se mai afla cineva în mașină acesta a declarat: „Nimic grav”.

Foto: Politia

 

Poliția spune că deputatul a pierdut controlul volanului și s-a tamponat lateral în copac, iar în automobil se afla unul dintre membrii familiei sale. Aceștia au fost preluați de către serviciile medicale.

Supus testării cu aparatul Drager s-a stabilit că șoferul nu consumase alcool.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!