/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/AUDIO/ Ministrul Pavel Voicu și deputatul PSRM Corneliu Furculiță ar fi încercat să mușumalizeze un dosar penal. Reacția Procuraturii Anticorupție

missing
09 noiembrie 2020, ora 16:01

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu și deputatul PSRM, Corneliu Furculiță s-ar face vinovați de mușumalizarea unui dosar penal în care ar fi fost implicat nepotul lui Corneliu Furculiță. Aceasta după ce tânărul ar fi fost prins în stare de ebrietate la volan. Totul a ieșit la iveală după ce pe internet au fost publicate mai multe înregistrări audio.

Chiar dacă ministrul de interne afirmă că este vorba despre un fals, iar Corneliu Furculiță nu a răspuns la telefon, Procuratura Anticorupție deja a anunțat că va examina înregistrările.

Deocamdată nu se cunoaște cine a publicat înregistrările audio. Însă, din discuția telefonică se subînțelege că nepotul deputatului Corneliu Furculiță, ar fi urcat la volan chiar dacă cu o seară înainte ar fi consumat alcool. Acesta ar fi fost oprit la ieșirea din Capitală de către un echipaj de patrulare. Ulterior, tânărul l-ar fi sunat pe deputatul socialist și i-a cerut ajutor.

Ulterior, tânărul ar fi fost sunat de către ministrul de interne. Tot în acea discuție, tânărul a primit mai multe sfaturi cum să acționeze în asemenea cazuri.

Mai multe detalii despre acest caz urmăriți în buletinul de la ora 19.00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram