Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu și deputatul PSRM, Corneliu Furculiță s-ar face vinovați de mușumalizarea unui dosar penal în care ar fi fost implicat nepotul lui Corneliu Furculiță. Aceasta după ce tânărul ar fi fost prins în stare de ebrietate la volan. Totul a ieșit la iveală după ce pe internet au fost publicate mai multe înregistrări audio.

Chiar dacă ministrul de interne afirmă că este vorba despre un fals, iar Corneliu Furculiță nu a răspuns la telefon, Procuratura Anticorupție deja a anunțat că va examina înregistrările.

Deocamdată nu se cunoaște cine a publicat înregistrările audio. Însă, din discuția telefonică se subînțelege că nepotul deputatului Corneliu Furculiță, ar fi urcat la volan chiar dacă cu o seară înainte ar fi consumat alcool. Acesta ar fi fost oprit la ieșirea din Capitală de către un echipaj de patrulare. Ulterior, tânărul l-ar fi sunat pe deputatul socialist și i-a cerut ajutor.

Ulterior, tânărul ar fi fost sunat de către ministrul de interne. Tot în acea discuție, tânărul a primit mai multe sfaturi cum să acționeze în asemenea cazuri.

Mai multe detalii despre acest caz urmăriți în buletinul de la ora 19.00.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!