Candidata PAS la fotoliul de președinte, Maia Sandu, susține că dacă ajunge în fruntea statului, va scoate gardul din jurul Președinției. Potrivit ei, acesta ar fi un semn de apropiere a șefului statului de oameni.

Sunt multe lucruri de schimbat. Da, gardul îl scoatem și aici nu trebuie să faci mare analiză. Trebuie să fie un simbol al apropierii conducătorilor țării de oameni și nu să se ascundă după un gard de doi metri pentru că le este frică de oameni”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

De asemenea, Sandu susține că va face o analiză a cheltuielilor Președinției, dacă va ajunge în fotoliul de președinte. „Noi știm câte ceva despre bugetul Președinției și eu am spus că o să vin cu un proiect de reducere a cheltuielilor. (…) Am văzut că cheltuielile s-au majorat”, a menționat candidata.

Totodată, politiciana a menționat că va examina cazurile care au provcat nemulțumire în rândul cetățenilor de acordare a diferitor medalii de către alți șefi de stat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!