De la începutul pandemiei de coronavirus, angajații Ministerului Afacerilor Interne au împărțit amenzi de peste 68 de milioane de lei pentru încălcarea măsurilor de prevenție a virusului COVID-19. 

Totodată, în perioada 31 martie-8 noiembrie, Poliția a documentat 12.182 de contravenții pe marginea încălcărilor hotărârilor emise de autorități.

Doar în weekend-ul trecut au fost întocmite 284 de procese verbale. De asemenea, au fost verificate 396 unități de transport public, fiind aplicate patru sancțiuni transportatorilor de pasageri.

Totodată, MAI menționează că în procesul de monitorizare a respectării măsurilor anti-COVID sunt implicați peste 8 mii de polițiști, carabinieri, salvatori și polițiști de frontieră.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!