Adresele secțiilor de votare din orașele Milano, Bologna, Parma și Verona au fost schimbate. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Italia. 

În condițiile în care au fost impuse noi măsuri restrictive în Italia, moldovenii stabiliți în zonele cu risc sporit de securitate, care urmează să se deplaseze la secțiile de votare, au nevoie de un document care va permite accesul la secțiile de vot și poate fi descărcat pe site-ul interno.gov.it.

„Autocertificarea este documentul care va permite accesul la secțiile de vot din regiunile cu risc sporit de securitate sanitară. Nu uitați să o descărcați și să o aveți completată, indicând drept motiv de deplasare participarea la alegeri, această fiind unicul justificativ legal de circulație”, spun reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Italia.

În caz că la secțiile de votare se vor forma cozi, reprezentanții instituției îndeamnă să fie păstrată distanța de un metru, fără a împiedica circulația transportului și a persoanelor.

Secțiile de votare vor fi deschise între orele 07:00-21:00, ora Italiei.

Foto: Ambasada Republicii Moldova în Italia/ Facebook

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!