/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ Atenție! Au fost schimbate adresele secțiilor de votare din orașele Milano, Bologna, Parma și Verona 

missing
09 noiembrie 2020, ora 15:48

Adresele secțiilor de votare din orașele Milano, Bologna, Parma și Verona au fost schimbate. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Italia. 

În condițiile în care au fost impuse noi măsuri restrictive în Italia, moldovenii stabiliți în zonele cu risc sporit de securitate, care urmează să se deplaseze la secțiile de votare, au nevoie de un document care va permite accesul la secțiile de vot și poate fi descărcat pe site-ul interno.gov.it.

„Autocertificarea este documentul care va permite accesul la secțiile de vot din regiunile cu risc sporit de securitate sanitară. Nu uitați să o descărcați și să o aveți completată, indicând drept motiv de deplasare participarea la alegeri, această fiind unicul justificativ legal de circulație”, spun reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Italia.

În caz că la secțiile de votare se vor forma cozi, reprezentanții instituției îndeamnă să fie păstrată distanța de un metru, fără a împiedica circulația transportului și a persoanelor.

Secțiile de votare vor fi deschise între orele 07:00-21:00, ora Italiei.

Foto: Ambasada Republicii Moldova în Italia/ Facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram