Secțiile de votare din Germania vor fi optimizate, iar numărul membrilor birourilor electorale va fi majorat, informează reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Germania, precizând au fost modificate adresele a două secții de votare. 

„Pentru turul II de scrutin, care va avea loc pe 15 noiembrie, au fost făcute o serie de ameliorări care ne vor permite să reducem din timpul de aşteptare şi să mărim capacitatea de absorbţie în secţiile de votare din Germania. Vor fi ajustate logistic secţiile de votare, va fi mărit numărul de membri ai birourilor electorale şi dirijat corespunzător circuitul de acces”, au precizat reprezetanții Ambasadei Republicii Moldova în Germania.

Potrivit informațiilor, două secţii de votare şi-au modificat adresa. Este vorba de secţiile de votare din Frankfurt pe Main şi München:

1/349 Frankfurt                                                             
PSD Bank Arena,
Richard-Herrmann-Platz 1
D – 60386 Frankfurt am Main

1/352 München
Alte Kongresshalle
Am Bavariapark 14,
80339 München.

Ambasada Republicii Moldova în Germania a menționat că locaţia secţiei de votare din Kassel nu a fost schimbată din cauza restriţiilor pandemice impuse de autorităţile locale, precizând că va fi reorganizată logistic în măsură să răspundă cererii mari de alegători.

Foto: Ambasada Republicii Moldova în Republica Federală Germania/Facebook

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!