/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Japonezul Honda Odyssey facelift are nişte scaune individuale de invidiat pe al doilea rând

missing
09 noiembrie 2020, ora 09:20

În Japonia au început vânzările modelului Honda Odyssey facelift, un automobil concurent pentru aceeaşi Toyota Sienna. Însă, în baştină, modelul se deosebeşte de cel în specificaţie americană nu numai prin designul exterior, ci şi cel interior, dar şi prin ceea ce are sub capotă.

Apropo, pentru generaţia curentă Odyssey, aceasta este deja a doua modernizare majoră de la introducerea sa în 2013.

La exterior, monovolumul premium s-a ales cu o parte frontală şi posterioară reformatată complet. Au fost înlocuite capota, aripile, barele de protecție, farurile LED, grila de radiator, hayonul şi stopurile, jantele. Noile detalii au făcut ca exteriorul lui Odyssey să fie mai expresiv și mai prietenos în percepție. Află mai multe, dar şi cât poate costa un astfel de automobil, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram