/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelinski, testat pozitiv la COVID-19

missing
09 noiembrie 2020, ora 17:23

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelinski, s-a infectat cu noul virul COVID-19. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook, cu puțin timp în urmă.

Vladimir Zelinski spune că se simte bine și se va afla în izolare.

„Nu există oameni norocoși în lume pentru care COVID1 9 să nu fie o amenințare. În ciuda tuturor măsurilor de carantină, am obținut și eu un rezultat pozitiv. Eu am 37,5 și doresc tuturor 36,6! Mă simt bine totuși. Promit să mă izolez și să continui să muncesc. Majoritatea trec peste COVID-19. Voi trece și eu. Totul va fi bine”, a declarat oficialul.

În ultimele 24 de ore, în Ucraina au fost raportate 8687 de cazuri noi de COVID-19, iar 115 au murit după ce s-au infectat cu noul virus. Tot în această perioadă, 1100 de oameni au fost internați în spital. Cele mai multe infectării au fost înregistrate la Kiev.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram