Președintele Ucrainei, Vladimir Zelinski, s-a infectat cu noul virul COVID-19. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook, cu puțin timp în urmă.

Vladimir Zelinski spune că se simte bine și se va afla în izolare.

„Nu există oameni norocoși în lume pentru care COVID1 9 să nu fie o amenințare. În ciuda tuturor măsurilor de carantină, am obținut și eu un rezultat pozitiv. Eu am 37,5 și doresc tuturor 36,6! Mă simt bine totuși. Promit să mă izolez și să continui să muncesc. Majoritatea trec peste COVID-19. Voi trece și eu. Totul va fi bine”, a declarat oficialul.

În ultimele 24 de ore, în Ucraina au fost raportate 8687 de cazuri noi de COVID-19, iar 115 au murit după ce s-au infectat cu noul virus. Tot în această perioadă, 1100 de oameni au fost internați în spital. Cele mai multe infectării au fost înregistrate la Kiev.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!