Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, în jurul orei 10:10.

Forțele de ordine au evacuat toate persoanele care se aflau în incinta clădirii.

„La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh”, au declarat reprezentanții Direcției de Poliție a municipiului Chișinău..

La moment, toate serviciile specializate activează la fața locului.

Polițiștii întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează să fie stabilite.

Foto:ZdG

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!