/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un medic de la SCR a alergat mai mulți kilometri în costum de protecție. „Am vrut să demonstrez că medicii nu cedează”

missing
10 noiembrie 2020, ora 11:51

A vrut să-și susțină colegii din prima linie și să demonstreze societății că împreună oamenii pot învinge pandemia. Este vorba despre medicul endoscopist de la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” – Andrei Rudico. Acesta a alergat 5 km echipat în costum de protecție în cadrul cursei „Tinereţe 2020”, organizată la Ungheni.

Am vrut să demonstrez că medicii nu cedează, indiferent de orice obstacol. Vin cu un mesaj către societate: să poarte măști. Împreună putem face un front comun. Nu doar doctorii trebuie să depună un efort considerabil, dar și populația să înțeleagă că trebuie să poarte mască, să ne stimăm unul pe altul, să respectăm regimul sanitar epidemiologic, să avem o gândire pozitivă, să practicăm sportul”, a subliniat doctorul.

Andrei Rudico a ocupat locul III la cursă, după categoria de vârstă, în pofida faptului că i-a fost dificil să alerge echipat în costum de protecție.

Foto: Facebook/IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”

Foto: Facebook/IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram