Liderul Partidului “Șor”, Ilan Șor, a venit, marți, 10 noiembrie, cu un îndemn către alegătorii formațiunii politice. Șor i-a îndemnat pe cetățeni să-și dea votul în al doilea tur de scrutin prezidențial pentru candidatul care va susține programul partidului “Șor”.

Oamenii care votează Partidul „ȘOR”, votează programul Partidului „ȘOR”, orientat spre asigurarea socială a cetățenilor noștri, îmbunătățirea vieții, revoluția infrastructurală, spre acele lucruri care sunt necesare fiecăruia”, a declarat liderul formațiunii într-o adresare pe Facebook.

Șor a amintit că programul Partidului „Șor” „prevede reparația drumurilor, instalarea iluminării stradale, apă și canalizare în sate și alte proiecte de infrastructură”.

Nu pot să vă chem să votați cu inima. Înțeleg că inimile voastre bat pentru Partidul „ȘOR”. Rămâne să votați cu mintea. Vă recomand să analizați programele celor doi candidați rămași în cursă și să-l votați pe cel care este gata să susțină programul Partidului „ȘOR” și să contribuie la realizarea lui”, a concluzionat Ilan Șor.

Pe 15 noiembrie în Republica Moldova va avea loc turul 2 al alegerilor prezidențiale. În al doilea tur de scrutin se vor duela candidații care au obținut cele mai multe voturi pe 1 noiembrie, mai exact: Sandu Maia, desemnată de Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate” și Dodon Igor, candidat independent, susținut de PSRM.

Lidera PAS, Maia Sandu, care a ieșit pe primul loc la alegrile prezidențiale din turul I, va fi susținută, în turul doi, de patru foști contracandidați din turul întâi al scrutinului prezidențial. Este vorba despre Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Dorin Chirtoacă și Tudor Deliu. Ei și-au exprimat deja opțiunea și și-au îndemnat alegătorii să fie solidari.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!