Doi bărbați l-au atacat din mers pe un șofer de tractor. Totul s-a întâmplat pe 10 noiembrie în apropiere de satul Sămănanca, raionul Orhei. În urma atacului, șoferul a pierdut controlul volanului, iar unul dintre făptași a decedat, după vehiculul a căzut peste el.

Poliția spune că a fost sesizată pe 10 noiembrie în jurul orei 19:15. Un bărbat de 65 de ani a spus că în timp ce conducea un tractor în apropiere de satul Sămănanca a fost atacat de către doi bărbați, unul în vârstă de 35 de ani, iar altul de 49 de ani, ambii din localitatea menționată mai sus.

Oamenii legii declară că unul din ei a pătruns în interiorul cabinei tractorului lovindu-l cu pumnii pe șofer, iar altul a rămas pe scara tractorului. Din cauza conflictului, șoferul tractorului nu s-a isprăvit cu conducerea și s-a răsturnat. În urma inversării tractorului, unul dintre atacatori a decedat la fața locului.

Șoferul tractorului nu se afla în stare de ebrietate, iar bărbatul de 49 de ani avea o concentrație de alcool de 0,74 m/l în aerul expirat.

În prezent, se stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!