/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Poliția a confiscat o parte din ziarele electorale ale lui Igor Dodon

11 noiembrie 2020, ora 15:33

Oamenii legii au confiscat o parte din ziarele electorale ale candidatului independent la alegerile prezidențiale susținut de socialiști Igor Dodon care s-au dovedit a fi editate la tipografia Editurii de stat „Univesrul” și nu la tipografia „Edit Tipar Grup”, precum este indicat în gazetă.

Polițiștii au încărcat ziarele în mașina de serviciu. Menționăm că în gazete sunt promovate falsuri despre contracandidata lui Igor Dodon, Maia Sandu. Mai mult, deși în ziar scrie că tirajul este de cel puțin 55 de mii de exemplare, de fapt, tirajul ar ajunge la jumătate de milion, bănuiește deputatul Iurie Reniță.

De asemenea, legislatorul Sergiu Litvinenco spune că în cazul în care tirajul este mai mare decât cel indicat în ziar, atunci asistăm la un fals în actele publice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram