Oamenii legii au confiscat o parte din ziarele electorale ale candidatului independent la alegerile prezidențiale susținut de socialiști Igor Dodon care s-au dovedit a fi editate la tipografia Editurii de stat „Univesrul” și nu la tipografia „Edit Tipar Grup”, precum este indicat în gazetă.

Polițiștii au încărcat ziarele în mașina de serviciu. Menționăm că în gazete sunt promovate falsuri despre contracandidata lui Igor Dodon, Maia Sandu. Mai mult, deși în ziar scrie că tirajul este de cel puțin 55 de mii de exemplare, de fapt, tirajul ar ajunge la jumătate de milion, bănuiește deputatul Iurie Reniță.

De asemenea, legislatorul Sergiu Litvinenco spune că în cazul în care tirajul este mai mare decât cel indicat în ziar, atunci asistăm la un fals în actele publice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!