Încă o deputată din „Pro-Moldova” părăsește grupul parlamentar. La ce platformă aderă politiciana

11 noiembrie 2020, ora 13:03

Încă o deputată care a plecat din Partidul Democrat și a aderat la „Pro-Moldova” își anunță plecarea și din acest grup parlamentar. Este vorba despre politiciana Elena Bacalu. Aceasta a anunțat că își continuă activitatea în calitate de deputată independentă.

În temeiul art. 4, alin. (7) din Regulamentul Parlamentului, declar despre retragerea mea din Grupul parlamentar Pro Moldova, continuând activitaeta în calitate de deputat neafiliat”, se spune în cererea politicienei.

Totodată deputatul Sergiu Sîrbu, care a format noua platformă parlamentară „Pentru Moldova”, a anunțat că deputata s-a alăturat acestei platforme, publicând convenția, care a fost semnată de Elena Bacalu.

Apelul grupului nostru parlamentar a fost susținut de încă o colegă din Parlament – dna Elena Bacalu, care a ales să contribuie la depăşirea blocajului din Legislativ de pe platforma „Pentru Moldova”. Felicitări, doamna deputat pentru decizia responsabilă şi curajoasă! Avem mult de lucru, ca să ne onorăm promisiunile date oamenilor, iar împreună suntem mai puternici!”, se spune într-un mesaj publicat pe pagina „Pentru Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram