Încă o deputată care a plecat din Partidul Democrat și a aderat la „Pro-Moldova” își anunță plecarea și din acest grup parlamentar. Este vorba despre politiciana Elena Bacalu. Aceasta a anunțat că își continuă activitatea în calitate de deputată independentă.

În temeiul art. 4, alin. (7) din Regulamentul Parlamentului, declar despre retragerea mea din Grupul parlamentar Pro Moldova, continuând activitaeta în calitate de deputat neafiliat”, se spune în cererea politicienei.

Totodată deputatul Sergiu Sîrbu, care a format noua platformă parlamentară „Pentru Moldova”, a anunțat că deputata s-a alăturat acestei platforme, publicând convenția, care a fost semnată de Elena Bacalu.

Apelul grupului nostru parlamentar a fost susținut de încă o colegă din Parlament – dna Elena Bacalu, care a ales să contribuie la depăşirea blocajului din Legislativ de pe platforma „Pentru Moldova”. Felicitări, doamna deputat pentru decizia responsabilă şi curajoasă! Avem mult de lucru, ca să ne onorăm promisiunile date oamenilor, iar împreună suntem mai puternici!”, se spune într-un mesaj publicat pe pagina „Pentru Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!